MOBILNA HIŠKA “FLORA”
luksuzna hiška v osrčju Dalmacije

FLORA MOBILNA HIŠKA

ključne informacije

ZANIMIVOSTI HIŠKE

 Najpomembnejše znamenitosti za hiter pregled.

POTREBUJEYE POMOČ?
 

Pojdi – Rezervacija

PRIPRAVLJENI ZA REZERVACIJO?

preverite razpoložljivost spodaj

VPRAŠANJA

pogosto zastavljena vprašanja

 

KAKO REZERVIRAM MESTO NA DOGODKU?
  • preko obrazca na internetni strani,
  • preko e-pošte na info@bes.tours
  • preko telefonskih številk 041 386 959 ali 04043836
KOMU JE NAMENJEN DOGODEK?

Vsem MTB kolesarjem, ki bi radi preživeli vikend v dobri družbi in uživali na neznanih enoslednicah.

A JE DOGODEK SAMO ZA IZKUŠENE MTBjevce?

Ne, dogodek je planiran tako, da bodo lahko uživali vsi, ki imajo osnovno fizično kondicijo in so se že peljali z gorskim kolesom. Po prvem dnevu se o celotna skupina razdelila v podskupine glede na želje, znanje, fizično pripravljenost. Vodniki bodo turo prilagodili posamezni podskupini. 

KAKO ZAHTEVNO O KOLESARJENJE IN KOLIKO BOMO KOLESARILI?

Na prvi popoldanski turi, ki bo namenjena temu, da naši vodniki spoznajo sposobnosti kolesarjev bomo formirali različne skupine, ki bodo v naslednjih dveh turah kolesarile na podobnih lokacijah vendar bo zahtevnost in količina kolesarjenja prilagojena posamezni podskupini.

Posamezna tura bo vključevala 30-55 kilometrov in na tej razdalji bomo pridobili 1000-1500 višinskih metrov. Vzponi bodo po večini potekali po makadamskih cestah medtem, ko se bomo le teh pri spustih izogibali. Spusti so ocenjeni med S3 in S5, seveda prilagojeno posameznim skupinam.

Glede na dejstvo, da bomo razdeljeni v skupine pričakujemo, da bodo skupinice precej homogene. Vendar vas kljub temu želimo opozoriti, da naši izleti niso tekmovanja, vendar poizkušamo na turah kolesariti z uživaškim tempom. Hkrati želimo spoznati nove kraje, stkati prijateljstva s kolesarskimi navdušenci in se pri tem zabavati.

ALI JE NUJNO POLNO VZMETENO KOLO?

Ne, če ste vajeni vožnje po makadamskih poteh in enoslednicah se lahko dogodka udeležite tudi s tako imenovanim “trdakom” (ang. hard tail bike). Vendar bomo kolesarili po poteh, kjer se boste z polnovzmetenim kolesom lažje in varneje peljali. Predvsem pa bolj uživali. Polnovzmeteno gorsko kolo si lahko sposodite tudi pri nas ali partnerjih oziroma podpornikih našega dogodka.

ALI JE DOGODEK PRIMEREN ZA OTROKE?

Dogodek je predviden za odrasle, v primeru, da imate mladoletne otroke, za katere veste, da bodo sposobni fizično in psihično sodelovati v skupini se lahko pridružijo. Vendar naj ne bi bili mlajši od 15 let.

ALI LAHKO SPIMO V SVOJI NAMESTITIVI?

Lahko. Prosimo, če nam to poveste ob prijavi. Kljub temu vas vabimo, da se nam oba večera pridružite na večernem druženju s pizzo ali dobrotami z žara, kjer bomo skupaj ob ohlajenem napitku analizirali posamezni dan.  

ALI SE VAM LAHKO PRIDRUŽIMO TUDI SAMO ZA EN DAN?

Število prijav je omejeno in prednost pri prijavi imajo udeleženci, ki se nam pridružijo za vse tri dni. Prijave za posamezni dan sprejemamo samo 5 dni pred dogodkom. Pred tem vas bomo uvrstili na čakalno listo.

ALI SMO NA TURAH ZAVAROVANI?

Nezgodno zavarovanje si uredi vsak udeleženec sam. Kot organizator imamo svojo dejavnost zavarovano skladno z  odločbo turističnih agencijah, ker je podjetje BESTours d.o.o. registrirano kot turistična agencija.   

ALI JE MED TURO NA VOLJO PODPORNO VOZILO?

Naše kombi vozilo ni nikoli daleč proč vendar fizično ne spremlja skupine, ker kolesarimo proč od glavnih prometnic in naša trasa ni vedno dosegljiva z avtomobili.

ALI SE DOGODKA LAHKO UDELEŽIMO Z E-KOLESOM?

Ne, dogodek je predviden za kolesarje na klasičnih kolesih. Vendar v prihodnosti lahko pričakujete dogodke, ki bodo razpisani samo za e-kolesa.

KOLIKO UDELEŽENCEV PRIČAKUJETE NA DOGODKU?

Število udeležencev je omejeno na 20 oseb. V primeru, da bo skupina polno zasedena bodo z vami vsaj trije kolesarski vodniki z ustreznimi licencami. Ob polni skupini bomo udeležence razdelili na vsaj tri skupine.

MNENJA 

kaj pravijo naše zadovoljne stranke

 

NAROČITE SE NA E-NOVICE & SLEDITE NAM

in bodite obveščeni

 

Kontakt
Phone: +386 40 438 363
Email: info@bes.tours

BESTours, turistična agencija, d.o.o.
Cesta železarjev 8
4270 Jesenice, Slovenija
VAT: 87972573

Politika zasebnosti
Pogoji poslovanja
Podatki

Kje nas najdete?